Je bevindt je hier:

Hoe werkt deelname aan de leergang? 
 

Als je het inschrijfformulier hebt ingestuurd, doorlopen we gezamelijk de volgende stappen. 

1. Persoonlijk intake-gesprek
Met een intake-gesprek wordt met een van de coaches verkend waar je persoonlijke uitgangsvraag over gaat. We bepalen samen of deelname vervolgens een goede stap is.
 
2. Jouw leergroep compleet
Op basis van het intakegesprek wordt een leergroep samengesteld. De omvang van de groep is minimaal 6 deelnemers en niet groter dan 10 deelnemers.  Als de groep compleet is en voldoet aan onze diversiteitseisen, begint jullie avontuur.

3. Deelname
Het traject start en Baanbrekers begeleiden je gedurende de looptijd intensief. Na afloop ben je toegetreden tot het netwerk van de Baanbrekers in de Bouw.  

4. Ga je zelf coachen
Na afronding kom je in aanmerking om zelf Baanbrekers te gaan coachen. Ter voorbereiding volg je een korte training, waarna je in staat bent zelf zowel in de groepen als op je werkvloer coachend aan de slag te gaan. Tijdens de trajecten word je in een intervisie groep opgenomen om te kunnen sparren met de andere coaches.

Investering
Deelname aan de leergang kost 1.800 euro.
De prijs is exclusief BTW en exclusief overnachtingen (2x).

Deelname
Inschrijven kan via onze site. Serena Scholte zal vervolgens contact met je opnemen voor de planning en intake.

Locatie
De eerste twee bijeenkomsten vinden plaats op een bijpassende locatie. De overige bijeenkomsten plan je gezamelijk in op locaties die relevant zijn voor jouw groep.

Website door CM Specialist